im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Tuesday, April 27, 2010

marah!!

iskk. tadi bile dgr brita tadi trengat peristiwa 3 hari yang lalu.

mengimbauu kembali

------------------

MyEm0.Comdengan penuh ke'gengster'an nye aku jalan pi kedai runcit kat sek 2, shah alam *complete siap alamat* jdik gengster sbb bru lpas kena mara ngan mr.bumblebee. *lupe dah nape*

then tanye kat uncle tu, nk beli gule ade x? *stelah aku dah pening pusing kedai die carik gule*

MyEm0.Comade2. sambil angguk2.

tapi..mahal sikit la.

takpe2. bagi lah. dah banyak kedai saye carik tade ne.

uncle tu pon suh staff die pi amek. dalam bahasa india yang mane mungkin die cakap 'ko pi amek kat belakang tu. kat bawah rak lam bilik setor' *kot la, aku mane paham*

setelah setaffnye mai & pas gule tu kat uncle tu, sambil buat muke paling cumel, MyEm0.Com uncle tu pon cakap 5 hengget ye. *tanpa rase bersalah*

aku pon amek & hulur duet sambil lam hati maki makan uncle tu. MyEm0.Com*sori ek uncle*


iskkk
MyEm0.Com
ade ke patot?

en polis, sile pergi kedai tu. cakap kat pakcik tu. agak2 la nk naik harge pon. melampau.




mane gule nyorok??






4 comments:

mimi said...

salam...

mimi baru siap banner...
kalau sudi tuan umah nak pasang disini...di header...mimi amat berbesar hati dan terima kasih...

http://img185.imageshack.us/img185/522/mimipunyer.png

itu alamat banner mimi..thanks...kalau sudi..

Zamz said...

omak aii mahal nya

yebbit + . + said...

zamz: taw xpo. ;(

saratuya said...

baru 1st time denga gula mahal camtu..tp elok gak..kurangkan gula

Newer Post Older Post Home