im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Wednesday, April 14, 2010

bodek membodek :)

ramai gile yang ade sikap bodek membodek tu kan?

aku plak sangat rimas ngan org camtu. maybe aku tak reti kot care2 nak membodek *kalo aku taw canne nak buat aku suke gak kot* ahahaha.

aku tersangat amatlah tak sukedgn golongan2 ini. RIMAS.!

  • melalui pengalaman aku sendiri. sum1 akan tibe2 baik ngan ko, walhal before this ko bercakap pon tak pernah.
  • kalo boley dy nak bentangkan carpet merah kat ko.
  • takpon nak angkat kan ko bile ko dah kua dari kete ko.
  • lagi ape ek?. emm. dy akan tanye ko dah mkn belom?if x,' jom makan dulu ngan uncle bfore papa trunn.'
  • dy akan payungkan ko walhal ujan tak panas tahap padang pasir pon x. *aku payungkan diri aku sndiri pon xpernah.*
kepada pembodek2 itew. sile la berterus trg je. aku ne jenis xmakan bodek pon. Papa aku pon. dy pernah cakap kat aku. no bodek2. :)

notakaki:tapi kalo bab bodek papa nak ape2, aku memangla sangat expert. :p adeq2 aku semua jeles & kalah ngan aku. ;)

7 comments:

cengkerangcipot said...

ape la si bodek2 ni..
ni mesti jln terkedik2..
haha

saRafaDzil + . + said...

taw xpe. bukan je jalan tergedik2. ishh semua la gedixx. cam nk lmpang je. huuu

mrkerang said...

hehe... selamat dibodek la yer..
ala , kalau orang nak belanje tu, makan je la..janji halal...

niat tersembunyi tu, toksey layang.. hehehe

saRafaDzil + . + said...

ahahah. masalahnye. aku rimas tahap rase nak gigit & pusing2 kaki dy dah.

heeee.

mishl i n z said...

menyampah ngn si pembodek yang tak sedar diri =)

saRafaDzil + . + said...

kerana itulah i berjanji xkan jadi pembodek yang agungg. heee

~LoVE PiNk~ said...

bodek membodek xkan lari dari sifat manusia ni...

Newer Post Older Post Home