im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Thursday, April 22, 2010

changed~



mr bumblebee dah pandai komplen lak skgg. *dushhh*.

katenye : tukar lah gamba kat profile tu.

kataku: alaaa. xpela. comel pe.

katenye: iskk. xnk. tukarla.*eh2. blog sape ne,hee*

kataku: iyolaaaaa. *sambil intai2 folder mencari gamba*

ye la ye la. mule2 buat blog. taun 2008, tu la gamba di zaman tu. tapi now, atas permintaan nye, tukar je la ye. heee.

camno korangg oke x?

ne lah gamba asalnye. dulu, kalo kuar. xpenah xpakai cap. dulu ade habit burok. xsuke sikat rambut. so besh solution pakai cap. yebbit tuka la gamba terkini spt di bawah.

eh bukan yng ne. bawah ne.;p

haa. skg da pandai sikat rambut tau.;p

notakaki: kepada sesape yg singgah di page ini dan nak yebbit folo molo nye. tinggalkan link kat box bawah ne ye cuz ari ne dan esok yebbit jarang berada di kawasan belog sebab kena konsentrasi kat exam. takoot.
notakakilagi: sesape juge yang nak ucapkan selamat maju jaya atau semat xblurr. juge di alu2 kan. takooooot lagi.;(
notakakilagidanlagi:sok paper criminal.

7 comments:

zOuL_iMMe said...

wish u all the best...
law senang je..hik3

yebbit + . + said...

iskk. sape ckp sudah *sambil rse nak pijak2 si zoul ne*

farysa said...

ouh,,
good luck
=))

Mario said...

hehe...ltk gmbr katun lg bagus...ekeke

LaNuNsepet said...

he3.. wat macam lanun yebbit..
g kat face your manga.
leh wat mcm mane yg nak..he3

Mis Erika said...

hahaha..dh pndai sikat rmbut ar..gud2 :)

myFirdaus said...

berubah!!! hik3.... nice movement r... lg comel...

Newer Post Older Post Home