im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Monday, April 19, 2010

ape itu?

nuffnang?

adesss.

tensi kepala pk. *patot pk exan, ne sebok pk nuffnang*

apeitu?

tolongla rerakan.

bagi jawapan yang menarik.

macam dah tertarik.

tapi stil kurang pasti.

helpp helpp helpp

8 comments:

Ain said...

nuffang ni boleh bagi kita pendapatan percuma melalui iklan dia yang kita tampal kat blog....

jumlah pendapatan depends pada unit visitor yang kita ada... ramai yg klik iklan kat blog kita, banyak la pendapatan yang kita dapat....

kalau berjaya dapat buffered earning lagi untung.... visitor tak klik pun pendapatan still jalan...

cuba la register ngan nuffnang dulu...

cara2 nak tampal iklan dorang ada buatkan tutorial....

Ain said...

cuba dapatkan tips kat sini

http://www.ar-rifke.com/

saRafaDzil + . + said...

thanks. ;)

adegak try bukak dat day. tp nak register cnne pon tataw. ;(

zOuL_iMMe said...

nuffnanf tu kuih..hehe

blueCITY® said...

hehehh..

nuff nuff

meh sini akak citer erk
http://bluevirgolady.blogspot.com/2010/04/buffered-earnings-senang-atau-susah-nak.html

http://bluevirgolady.blogspot.com/2010/04/buffered-earnings-dapat-1-lagi-kira.html

semoga dapat membantu

heheheh

Normi Ali said...

meh la join the nuff klik klub..he..he..he

nuriz said...

register nuffnang, pasang iklan, tingkatkan trafik ke blog utk tarik pengiklan2 bg iklan kat kita then bila ada yg klik dpt ler duit..masyukk..betul tak tipu...hehe

aisyah ^^ said...

jum jum join nuffnang!best!

Newer Post Older Post Home