im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Monday, May 3, 2010

keciwa

yesss. im totally dispointed wif the bitches bad habit. mngutuk org kat belakang,mngata org sesedap mulot. WTF.! ye, aku gemok.! so what?? ye, aku xboley pakai baju kecik2 macam korang. so what?? yes yes yes, korang cantikk sgt, tapi skurang2nye aku takedit gamba tuk letak kat mane2 cam korang.!

aku dah fed up gile ngan perangai both of them.

please, go away. korang lupekanla yang dah lepas. tu cerita lame between ko & dia. jgn jadikan aku mangsa.

belajar jadi matured. you have to. ko dah 22. dah patot matured, ok?

n kepada kawan2 ko yang ko duk ngumpat sekali pasal aku, nati aku revealkan diri aku sendiri ye.

and ne tuk ko.

BLOODY STUPID gurls to both of u!

pergilah BODOHHH.!

notakaki:mr.bumblebee, i reali need u. they talked bout me. they keep talking bout US. they stalked bout me. they keep stalking bout US.! ;((
notakaki: thanks mama, along pon harap dorang akan dapat balasan on what yang dorang duk kate kat along. tapi, along tetap benci dorang.

16 comments:

farah@pa'in said...

sabar eyh yang..mUlut owang memang xbOle tutup.jUst pikir they all jealOusy..smIle;)) kan cantek tu hehe

zOuL_iMMe said...

lor..nape nie..
wat dunno je..xpon sound je depan2..

Aku said...

buat je apa yg rasa terbaik .....

yebbit + . + said...

farah@pain: tu la. smua myfrens cakap they al jeles. but then stil. ntahla.:(

zoul: tolongg makan & tembak dorangg.!

aku: ermm. kalo di layan, rasesama lak ngan dorang. so lantak dorang la. but still. sakit hati tu ade. ;(

shey said...

aiyoyo dear , cantek sgt kah diorg yg stalk u , yg kecoh2 tu ??

fezz-anna said...

sound direct je
bajet diorg hot sgt

yebbit + . + said...

shey : i 15 kali santekk dr dorang. *larikk dgn penuh rase perasan* hee

fezz-anna : u taw x. actuali. ktorg xpenah jumpe + xkenal + bercakap. malah, i taktau pon rupe real dorng. xpenah trengen pon nk taw bout dorng. tapi mereka???

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

kepada semua : tengsss korangg wuv byk2 korangg.!

girlsnextdoor said...

ufff... rase mcm tau je bitch due ekor tuh..haihh...sabar yong...

yebbit + . + said...

tibexx ku tayammm: ye tibex. merekalahhh.!!

;(

chegualong said...

kalau manusia berkenaan buat u marah lagi,u tampar jek mereka laju2 ok??
xdepon,report kati,biar chegu nie babap diaorang k??senyumla my dear..
tak yah heran manusia2 tuh.. :)

zyqa zaqy said...

manusia memg ada je tak puas hati..sabar yee tuan blog..

sweeTSour said...

sabar ye dik..biasa lh mulut org...xyh lyn org mcm 2..lg pk lg skt otak... senyum2 slalu k...

s h e e said...

saba dear...manusia ni mcm2 perangai...huhuh...ckp je alhamdulillah...benda tu akan blk pada dia blk...

Aidi-Safuan said...

erm..btw, bukan la aidi-safuan nak sokong mane2, tapi better sabar jerla. abaikan je. daripada u tulis kat blog, kan da assume "kutok blakang" gak nih. saba jer okay. :)

MiSs TOrA said...

sabar3..mmg salu org mcm tu..tak sng tgk org len hepy ade je yg nk cari pasal..mmg annoying giler.pe3 ignore je hehe..skt ati btol..

yebbit + . + said...

chegualaong: ;)) dah better dah cuz malas nk pikir dah. ;)

zyqa zaqy: sabar ityu pengubat jiwa. ;)

sweetsour: ;))

s h e e: Alhamdulillah~ ;)

aidi-safuan : saye tidak kutuk, belog adalah tmpat saye meluahkan sakit+suke di hati. jgn salah tafsirr. ;)

miss tora: kan? cam xde keje len. ;(

Newer Post Older Post Home