im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Thursday, April 15, 2010

dua in satu

::dua::

study planner ;)

ade lagi 8 days nak exam. oh tidakkkk! *penggunaan ayat seolah2 tidak sedar akan ketidakcukupan waktu ini tidak akan di layan oleh pihak atasan* aku jerit la 8 kali pon. takkan ade mase tuk berpoya3 lagi.

setelah aku membuat study planner itew. aku telah membahagi2kan seadil2nya waktu. *cume, this week, family aku nak turun cni, adakah waktu2 itu aku akan pegang buku* adakah? adessss.
aku dah cuak ne. sem ne aku kena betol2 jawab sesengguhnye. wajib. doakan daku berjaya setadi dgn jayanya tanpa alasan2 yang biase aku utarakan.

berikut adalah perancanganku :

15/4: admin law
16/4: criminal law
17/4: admin & trust
18/4: land law
19/4: admin law/land law
20/4: admin trust/criminal
21/4: semua di atas/past yers
22/4: criminal law only
23/4: selamat berjaya yebbit. ameeen.

notakaki:nk korek idung pon xsempat ne.
___________________________________________________________________

::satu::

tadi mase aku pi section 2 untuk menpotostat, kire aku dah nak balik la ne. ade kakak melintas. aku pelankn kete, tapi suddnly his son patah ketengah jalan balik. pantas kaki ku membrek. Alhamdulillah, xjadi pape. aku tgk kat side mirror. upe2nye. seliper dy tercabut.

yang akunak marah is not budak tu, tapi mak budak tu. akak boleh x pegang anak akak tu bile duk kat jalan2 camtu. aku selalu tgk org yang biarkan anak2 dy melintas+berjalan sendiri. fine, kalo anak tu dah besar gajah cam aku. xpe, tapi ni kecik2 lagi. janganlah kakak + abang2. nati nyesal xsudah. naseb saye pelan tadi kak. kalo saye ngah emo. tekan mnyak lelaju. saye dah xsalah. *xnk admit gak salah. ;P*

notakaki: kalo dah memblogging,buku kemana, notes kemana. huu

4 comments:

fcuk_shredder said...

gd luck 4 ur stdy..

zOuL_iMMe said...

gudluck..study week jgn jadi study weak..hik3

cengkerangcipot said...

gud2 luck yeah..

saRafaDzil + . + said...

fcuk_shredder>> thankss

zoul>>> tu la yang sedang berlaku skng

dzul>>> terima kasehh. ;)

Newer Post Older Post Home