im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Tuesday, May 25, 2010

bebelan seorang yebbit



korang, korang,

yebbit nak tanye ne.

if korang follow any belog2 itu adalah kerana korang memang jatuh cinta ngan belog tu atau adakah kerana fakta2 berikut ;-


  • tuan belog tu cakap if tak follow, dy takmo follow kamu
  • beshh gilerr belog tu, amat kena dgn jiwa dan raga.
  • banyak impo2 yang beshhh.!
  • nak pakse tuan belog plak follow kamu,
adakah? adakah? adakah?

pada firasat yebbit la ye *dah berfalsampah dah ne* yebbit akan follow blogger tu kalo dy ade crita yang yebbit rase nak bace ari2, selain itu adalah sebab oleh kerana, belog itu ade anak2 kecik dan cara penceritaan pasal anaknye itu beshhla *ku suka akan kanak2, rase nk geget je* heee. yebbit juge akan follow anyone yang suh yebbit follow dy. yebbit takkesah. NOHALLA.! yebbit oke je. tak menjadi issue pon, just saje nak membebel. ;P

16 comments:

sarah shafie said...

oo..mcm tu..hehe

maCy said...

yebbit nak bce blog kite tak? hee

starsyeea said...

folo belog org sbb memg suke memfolo...hehehe :) tak rugi kan...

Alynn Notnot said...

sedang mencari follower ke 500 ;P

follow sbb suka baca. takde istilah i follow u, u follow me.

[z@ck] said...

kalau aku..aku akan follow kalau aku rasa blog dia best

yebbit + . + said...

sarah shafie: ye, macam ni laa. ;)

macy: nak. dgn pantas yebbit pegi ne.

starsyea:tidak2. sile la foloww yebbit. ;)

alynn notnot:bagusssss.!

zack:same.!

TTT said...

ahakz lalink bebel2 ek :)
TTT follow utk support.. hehe

caliph shuriken said...

klau blog tu cntik, ada unsur kreatif, byk info, kaler pun besh.. mmg folo trus xde byk soal lg ^^

aminuddin dahari said...

polow sebab dapat 20 sen dari yebbit..haha

yebbit + . + said...

TTT: tengssss TTT. dah support yebbit? :p

yebbit + . + said...

caliph: ishh. nk kena mengkreatifkan belogg ne.

raksasa: huuuu, kalo yebbit bg 5 sen nak pollow x?:p

caliph shuriken said...

blog awk dh ok, jgn riso laa :)

Bitter Sweet said...

follow sbb rasa nak follow, tnp paksaan

tricksrex said...

bagiku sebab mmg berminat nak membaca.
bukan la saje2 tak tentu pasal.
heeee

Fane Davis said...

follow depend on cerita kat blog tuh lah...

rossoneri said...

heheheh..tgk pada best ke x blog tu loh..kalau ada org suh kita follow dia,kita tgk gak blog dia,kalau best kita follow,kalau xbest 'bye bye'..

Newer Post Older Post Home