im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Thursday, May 27, 2010

go away.! i dun want.!


ku anti ubat.;(


aku amatla sgt taksuke bile saket. bile aku saket, demam, aku jadi betol2 taklarat. kepala berat je. urggghhh. aku nye sempot mule la nak menyempot ne. :(

doc:awak kena amek vacsine H1N1 cuz awak nye astma ade ne. lagipon awak pon penah kena. awak lam kategori berisiko tinggi cuz ade astma.

aku:tapi saye rase sehat je. cume rase tak larat sangat. dada saket siket.

doc:awk demam ne. tgk temp awak ne. takot melarat.

aku: okeilah. injectlah saye *uwaaaaaaaaaaaaa*

doc:snii xde. awak kena cari clinic yang provide.

aku:*cerita beriya doc ne*

sok lah pi inject.;(

23 comments:

Fiq said...

banyaknya ubat...

sarah shafie said...

cpt2 sihat k..

yebbit + . + said...

fiq:ubat astma + demam + selesema.tlg makankan.

sarah shafie: i will.!!!!!

sweeTSour said...

uik jgn mls2 mkn ubat...semoga cpt sehat :)

fiezah91 said...

byk nya ubat.. huuu.. semoga cepat sembuh ye.. ^_^

yebbit + . + said...

sweetsour: taksukeeeeeeeeeee

fiezah91:amekla sikit. huu

Faheem Jr said...

ishhhh...kita makan ubat steady je.. :P


Kepak ayam bakar mayonis

gades ain said...

uiksss. ubatt? ta suke mkn ubat since demam cecah 40 degree arituh. huhu!

aina hey said...

harap cepat sembuh .
kalau ubat rase mcm cadbury ,
sedap kan .
:DD

NARDtheNERD said...

pi inject cpt2 dear...
hehe~

yebbit + . + said...

faheen jr: tak bulih telan. termuntah2.

gadesain:yess. me jugeeeee.

aina hey: taw xpe. syap mntak lebey ngn doc.

nard:esokkk. ;(

Stargone said...

makan ubat tu sila ikut waktu yer.. semoga cepat sembuh. karang kalau melarat kene inject kat punggung lak.. hahaha!

Ah Moy said...

yebbit sakit ker???ciannya ....meh meh ah moy bagi ubat mujarab....

yebbit + . + said...

stargone:yebbit ade masalah ubat. slalu gado. ;p

ah moy: mau mau. ;)

tricksrex said...

but ok lagi la ko nak di inject.
aku ubat anti, inject lagi anti.
haha

weh cepat2 pegi.
skang ni musim.
demam sikit mcm2 penyakit laen leh dtg

NaNaJoe said...

get well soon~

AbgFeroZ said...

snang ja bgi yg takut2 ubat nie..
suwuh ja orang yg tersyang suap..
mesti mkan pnye :)

yebbit + . + said...

tricksrex: dah biase kena inject. huuu

nanajoe: maceh2. ;)

abgferoz: dy pon xberanji nk suapkan cuz tau yebbit akan muntah. heee

ApekxHensem™ said...

hehehe muda2 dah manyak ubat hehehe

kaizen shinobi said...

hahhaha ubat itu meskipun pahit wajib telan..

tapi siyes... aq kalau amek ubat x penah habis..

sebab tuh dapat cubitan dari mak... har har har

yebbit + . + said...

apexhensem:taww xpaa

kaizen:kalo kt umaa pon selalu berkejar ngn mama tuk mam ubt.

rossoneri said...

uish,bahaya tuh..dah inject ke belom..jgn wat main2 wooo..nak baik ke xnak..hahaha kita plak hangin kalo dgr org tu takot ubat..telan je kot ubat tu,bukannya rasa apa2 pon

yebbit + . + said...

rossoneri: alaaaaaaaaaaaaaaaa. sure awk akan hanginn je ngan kte cuZkte mmg xsukeee amat sgt kat ubat. :p

Newer Post Older Post Home