im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Monday, May 17, 2010

too many

actuali ade banyak sgt sebab aku rase setiap hari dalam minggu ni, IS NOT MY DAY.
tapi ini adalah sebab UTAMA

1.baru tau ade 3 saman polis.
2.oleh kerana saman2 itu, aku takleh sambung roadtax.
3.oleh kerana xde roadtax, plan nak pi jenjalan tergendala.
4. oley kerana bayar saman, duet habis.! *nak mintak papa, takut*
5.hp pulak ilang tuk kali ke bape entah.
6.oleh kerana hp ilang, papa cakap denda, papa nak gantikan ngan hp yang murah2 je. *melepas n97 yang mane papa dah janji pun tuk bagi*

oh no.! oh yes.! itulah hakikat kehidupan.!

13 comments:

aril said...

saya tak pakai hp..xkena saman masa masih blajar dulu :-)

yebbit + . + said...

aril:huuuu. ikot hati xmau pakai hp & kete. tapi apekan daya. terpakse. :p

Mario said...

hehe,,,,beli sendiri le...ekeke

yebbit + . + said...

mario:belanje ley? non-mampu beli sndirik

AesyaZealous said...

woo..byk kali ilang hp ke?

yebbit + . + said...

aesyazealous: a'ah, dats y la kali ne papa denda. huu

TTT said...

ala cian yebbit!
sabar tau
next hp jage elok2 k

daisy said...

ko tak mintak diskaun?

yebbit + . + said...

TTT: okey, ill try my beshh TTT.

daisy: dah. dapat 30% sajorkk.!

belalang hijau said...

sabar ye yebbit...
adela hikmah tue dgn ape yg terjadi...

yebbit + . + said...

belalang ijau: maceh belalang. tu la. arap2 ade hikmah dsbalik smua ne. ;)

aisyah.azhar said...

rileks sudah.cy pakai nset cikai.rileks je.tak de kecoh mne pn.tgk kemampuan kita lah..kn?

yebbit + . + said...

aishah.azhar: yg mnjd kbuntuan bukan kerna terpakse pakai phone cikai, tp kerana dah hampir pd hp impian tp suddnlenly sbb creless,TAK DAPAT LANGSUNG.

Newer Post Older Post Home