im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Sunday, September 5, 2010

superr duperr merayap. ;)

heeeeeeeeeeeeeee. suke tgk tajukk tu.;)

smalam kan afta Mr Bumblebee abes class, ktorg duk pk, pe kite nk buat ek till nk tggu balikk raye ne. ikot 1st plan, Mr Bumblebee balikk ngan kak long *her sis* while aku pulak tggu my family dtg KL nk shop for raye then trus balik johor.

tp jeng jeng jeng, yebbit dpt idea. betulan staff papa dtg cni tuk bwk balik cik lepat afta di servis, so, y dun aku balik je ngan abg edit *staff papa* sok(sok tu maknenye jap lagi. ;p)

tapii, problemonye, Mr Bumblebee xhbes shop raye lagi. ciaann dy nt. hehe *pdhalnye aku gatal nk bjalan*

maka dgn itu otak aku yg kiut lagi bernas ni pon bg idea.

aku:b, jom pi KL. jalan sampai pengsan.

Mr Bumblebee: okei gak, sok nk balik dah. tapi kite nk p mne. nt nk buke kat mne?

aku: bazar kan byk kat KL *walopun 1 bazaar pun aku taktau kt mne, aku tatap kompiden*

Mr Bumblebee: okela mcm tu, jom.

bersiap lah kami. berkobar2 smgat aku ni. ;)

1st sekali kitorg pi saloon lerh. Mr Bumblebee kena gunting rambut kasi kemas2. if x nati ayah&mak bisingg. so, potonglah dy rambut ksygannye *actuali xla pnjg sgt, just nk trim kasi kemas*
lam noe hour gakla duk ctu, aku nk perm rambut, tp keizinan xdiber, bak kate Mr Bumblebee. dy suke je rambut aku yg skgg. *passrahhhh je*


taraaaa, org yg pasrah kerna kena potongg wambut. ;p

so, aku pon melanggukla*tau x maksudnye pe?xtau tye. ;p* tggu. setiaa je. ;p


ni lah akibatnye biar aku duk mnunggu, pnuh phone muke aku je. ;p

eheheh, next, kitorg pon gerak ke KL, hurrmm, bile dah kua dr shah alam from 4pm ++, jwpnnye makan hati gak la nk sampai KL, semua org sebokk nk kua gak + balik kje lagi. bersabarr je laaa, around 530++ kitorg reach KL, merangkak2 lam jem, aku ngan Mr Bumblebee duk pk2 nk p bazaar mne. then kitorg jumpe la bazaar Kg Baru. stop dlu bli fud.


fav Mr Bumblebee, AYAM. ;)

then, kitorg ingat nk pi bbuke kat tasik titiwangsa, tapi trafikk TERlalu perlahan *ehehe, bace kat sign board yg tepi2 jln tu tulis camtu.'trafik perlahan'.*

so we decided to breakfast lam kete kat parkingg SOGO. ;) maknenye jenjalan kat SOGO la *Mr Bumblebeee cakap lame dah dy xp SOGO, dtg pon ,mase kecik2 dlu.;P*


hingga menjilat jari mkn mee tu, sedap agt ke abg tu msk, aku msk xpenah lagi dy jilat jri.

then kat SOGO, Mr Bumblebee dah puas round & shop sket2. aku pon ajak pi tempat lain. ohye, kat SOGO, Mr Bumblebee belikan tshirt raye for me. macehh dear. i love u & shopping too. muehehehe.

setelah di gadoh2, kitorg pon pegi pavillion lak. tapi lagi sekali kami berkecimpung dalam trafik lembab, iskk, elok sampai pavi, dah tutup dah, kalo taw dr td pi pavi je, adoi. pasrahh. huu. *mai ngan mama la nt. huu*


xsempat dah sygg. huu. gigih dy carikan cotton on tuk aku. ;)

tehn aku pi uptown danau kota & shah alam. tak byk nk cerita psl kat 2 uptown ni cuz ramaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sgt org, aku pi pon xnmpak brg, nmpak org je ramai. ktorg pegi kejap je, cuz berhimpit2. taksuke, dushhh. ;)

around 3am++,selamat la aku sampia uma. Mr Bumblebee lam kete td, xlaratt sgt. ciann dy. layan je aku, thanks syg. walopon penat ikot gak. ;) luv u more more moreee.!


syg la awk budak mucukk.!

habess cite
p/s: nk kena tto dah, jap g kul 5 nk gerak balik dah. nanyte;)

6 comments:

Cik Yuki said...

AYAM.~

TT___TT
warghhhhh.!!!
ari tu ta bgn pn kol3.
sob.sob

yebbit + . + said...

ahahaha. lorhh. pnat je plan ngan hebatnye.

molmolla said...

dah sampai kg erkkk! :)
selamat hari raya~

yebbit + . + said...

suda suda. slamat raye gakk. ;)

Zombie Kiri said...

love dove!

yebbit + . + said...

;)) *wink*wink*

Newer Post Older Post Home