im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Saturday, September 18, 2010

Al-Fatihah untuk Arwah TTT


yebbit amek gamba ni dari sini


terkejot besar aku bila dapt berita pasal kematian TTT. aku duk berBW dr td, aku ternampak cerita pasal TTT, aku dah try bukak her blog dalam 2 minggu lepas asenye. tapi error. aku pk aku nye line yg xok. tp everitytme aku try, xdpt2 gak. then biasenye even aku xon09 lme pon sure ade TTT kat akunye blog tinggal jejak. tapi takde. rindu gak kat dy. then suddenly hari ni aku dpt taw berita kehilangannye. Innalillahhiwa'inna ilaihiro jiu'n. aku langsung tak taw menahu pasal sakit dy. ape yg aku taw, dy sgt mesra, baikk.

alfatihah untuk arwah TTT.



semoga arwah di tempatkan di kalangan orang beriman. amin.

25 comments:

SyidaGorjes said...

Hah!TTT dah meninggal?
Al fatihah untuk TTT....

yebbit + . + said...

ye, yebbit pon br taw.

sweet-ladybird said...

innalillahiwainnailaihirojiunn..
setiap yg hidup pasti akan mati.. mati itu pasti.. cume kite je yg x tahubila kita bakal dijemput ke sana..

semoga rohnya di tempatkan di kalangan org2 yg beriman.. ameeennn...

ummiross said...

MasyaAllah, betul ke ni,ummiross pun ada jgk berbalas bw dgn TTT ni dulu,tapi dah lama jgk hilang jejak.
Innalillahiwainnailaihirojiun, semoga rohnya dicucuri rahmat...

yebbit + . + said...

sweet-ladybird: ameennn

ummiros: tu laa yebbit pon mcmtu gakk.

perondajaketbiru74 said...

gua terkejut dengar beriter ni....TTT memang baik dan amat peramah orangnya apa pun al-fatihah semoga rohnya dicucuri rahmat

yebbit + . + said...

yebbit pon same. yg kte mampu buat skrg just doakan dy & sedekahkan alfatihah.

Da LovaC said...

al-fatihah.

Nur Hayaty said...

sangat terkejut...rasa baru je beramah mesra dengan arwah,tetiba arwah da tak ada..huhu Al Fatihah buat arwah =(

belalang hijau said...

Sukar juga nak terima berita nih
sebab TTT sorg yg begitu mesra...

Al-fatihah...

yebbit + . + said...

:((

kerangRebus said...

al fatihah buat TTT~~ (,'')

DKosongLapan said...

Salam....
walopon tak kenai dgn Arwah....
tapi sebagei saudaghe SeIslam....
awok mendoakan kesejahteghaan Arwah disana.....
Dari DIa Kita Datang....
Kepada DIa Kita Kembali...
Al-Fatihah

Lelord said...

al-fatihah

rizal jabai said...

TTT SANGAT BAIK....sgt mesra sangat sangat baik...huhuhuhu

yebbit + . + said...

kte doakan dy ye smuaaa.! ameen.

darkbatman said...

al fatihah.. smoga rohnya dicucuri rahmat.

Lindonut said...

omg siyess?? yeaa she's super nice. moga rohnye dicucuri rahmat. ;(

Tihara said...

Al fatihah...

aSmiDar said...

Al-fatihah..
semoga beliau tenag disana..;)

AesyaZealous said...

INNALILLAH..arwah sgt peramah! huu, tak sangka dh pergi tinggalkan kita.. alfatihah

yAtie.sB said...

Al- Fatihah utk beliau.
Semoga Rohnya dicucuri Rahmat.
Amin ^_^

sebelas said...

Al fatihah...




http://nomborsebelas.blogspot.com/

shida ab rahman said...

TTT siapa sebenarnyer..maaf bertanya...al fatihah utk arwah..

aleng said...

al-fatihah..terkejut dengar berita ni. Allah lebih sayangkan kak TTT. semoga rohnya di cucuri rahmat..

Newer Post Older Post Home