im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Tuesday, September 21, 2010

hurt

kenapa dorang buat aku macam tu?

aku takpernah pon kenal sape mereka. aku tak pernah pon nak pi cerita macam2 pasal korang kat sesape. aku takpernah pon ktuk rupe fizikal korang.! tak pernah terlintas nak komen2 kat memane sampai semua orang boleh bace kutukan korang tu.!

kite tak pernah bersemuka pon. tapi kenapa korang jadikan aku bahan kutukan? kenapa korang duk kutuk pasal fizikal aku?
badan aku besar? YES! badan aku gemuk. YES.! tapi tak pernah ade sesiapa yg hati busuk macam korang duk cakap pasal badan aku yg besar *maybe ade, tapi takde ngumpat terang2an sampai semua org boleh bace* korang kenapa?

SUDAHLAHH. dah jodoh aku bertemu dengan dy.! dah takdir aku bercinta dengan dy.! aku syukur pada tuhan temukan aku dengan dy.

:((

p/s: nk p braya uma kakak Mr Bumblebee plak. thnks fo being with me syg.

15 comments:

darkbatman said...

aik..sape sktkan hati kamu ne yebbit? fizikal n rupa seseorang bkn sume lelaki kejarkan bende 2.. jodoh dh ditetapkan Allah.. seteruk2 kejadian manusia sume 2 dh ketentuan Allah. sume dh ckp indah bg dia. mungkin kwn2 kamu x nampak kelebihan yg ade pd dr yebbit sbb 2 dia wt cm2.. yg penting insan tsyg blh jaga n trima kita seadanya ..

maisyah said...

hai..
selamat berkenalan..
'bagi saya..size does not matter'..ceria k..

nurul lalala said...

senang je wak..PEDULIKAN MEREKA!!!

sy p0n gemok gak. so sy tau perasaan awk..^^


p/s: meh la jenguk..http://luvknewrule.blogspot.com

sarah shafie said...

diorang jeles la tuh.. abaikn org2 mcm tu..

Sumandak Kinabalu said...

biarkan mereka...
masih ramai lagi kawan2 yang care and love you...

yebbit + . + said...

darkbatman: dorang bukan kawan. kiteorg xpnah jupe pon. diorg cume kisah silam. xpnah ujud pon lam idup yebbit b4 tis

maisyah:tq ;)

nurul lalala: thanks wak

sarah: :(, yebbit xpnah pon usik dorgg :(

sumandak::))

Fane Davis said...

sabar ehk...mereka tuh cemburu sebenarnya dengan anugerah yang Yebbit ada tuh.mereka kurus kering tapi hati hati pun kering dan busuk.setuju??
anyway....biar jelah mereka tuh...bukan yebbit yang buat dosa kan.hehhe

n@jwamz said...

sabar dear...
bukan kte nk boleh tutup mulut owg nih...abaikan dorg...
biar dorg wat dosa n u gain pahala...haaa kan bagus...
Allah bersamaMu dear..:)

RuSh D said...

sabar jer..
x semua org suka kita..manusia kat mcm tue..

Juaini Jamaludin said...

sabar yea. ujian dari tuhan :)

Hafizm said...

Selamat pagi

Mak saya pom gemok gak..tapi semua sayang dia. Iklas lah dalam setiap perkara.

p/s: meh la jenguk..http://w3hafizm.blogspot.com

aLya said...

mak aii..cam da melampau jek..
sabar yek..wat goes aroun comes around..
papepon..t care..toksah la pk mulut org :-)

darkbatman said...

heyy.. happy buffday ya! sori lambat wish..tp masih diterima kan?hehe..

yebbit + . + said...

ehehhe, boley2. tp darkbatmen salah wish kat entri len ne. heee

tiefazatie said...

sbr je dear...fizikal bkn ukuran kan..dorg jeles tue..xpe la..mulut org kte xleh tutup kan..chill babe!

Newer Post Older Post Home