im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Monday, September 20, 2010

janji tak buat dah.

sob sob sob

tadi aku gado ngan Mr Bumblebee. dah lame taw xgado. kaw2 gak laa. :((
aku yang cari pasal. baik punye pasal aku cari. ye laa, aku dah 2 minggu dah ngengade ngan dy *cutiiii* aku pon gatal macam biase la bukak hp dy. ade la num yg aku xtaw, duk msg2 malam2. then tb2 ade lagi msg ngan num tu. aku pon.. adesss. dah start pk bukan2. macam2 la aku pk. aku takot sgt2. aku tye, dy cakap, dy xtaw. dy lupe dah. aku pon diam. emmm. hati aku xmo caye. tangan yang gatal ne pon, dial num tu pakai hp dy. isskkkkk, xde yang angkat.

dup dap dup dap aku. :(

number tu kol balik. "hello" sorang seorg lelaki angkat. OMG. lelaki laaa. adess. mati aku. aku pon hulur phone kat Mr Bumblebee. 'cakaplaa, salah kol'. Mr Bumblebee pon ape la lagi, marah lah kat aku. kenape buat mcmne. aku pon diam. teeeeeet. nangesss.

oke. tu je cite pergaduhannye. yang selebihnye malas dah nak taip. tapi ktorg dah ok. sorry k aby.

________________________ini untuk Mr Bumblebee____________________


sayang, b mmntak maaf sesangat, bukan niat kat hati taknak pecaya. b mntak maaf, mungkin pengalaman lalu buatkan b jd mcm ne. b sygkan aby. too much. b pomish, from now on, ill trust u as what yang bby dah ikrarkan td. u're so sweet.! hu:p uu. sorry taw. sgt2 sorry. i trust u. i luv u muco muco much!

9 comments:

mera zati M.z said...

hurmm, biasa la tuuu...hihi ini sering terjadi pada org yang kuaaatttttt cemburu...cm sy jugakk.. :'P

yebbit + . + said...

heeee. tu la Mr Bumblebee duk ckp. kena control kena cntrol. heee

misyamissyou said...

hohoo..lelaki upenye..

yebbit + . + said...

heeee. tu laaa. tu yg dy mara + majookk. huu

GRuNGe said...

Hehehehe, kan dah terkena.

Miranisa =) said...

hehe bagus2 da oke :)

NirzaShah a.k.a Shahazrin said...

hehehe..siasat dulu ... apapun semua dah sattle.. alhamdulilah

darkbatman said...

hahaa.. 2la.. kene check dlu btol2..tp biase la hati dh syg rs cemburu 2 mesti ade x kire waktu kan.

yebbit + . + said...

grunge: ngeeee ;)

miranisa: tengsss

shaharin: tak sabar, time tu gak nak taw sape. huu

darkbatman: tu la, tapi yebbbit mmg slalu macam tu. depan2 terus. kan terkenaa. ;)

Newer Post Older Post Home