im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Sunday, November 14, 2010

oww emm gee

grreeaaaatt.!


supposely today aku kena pikul tanggungjawab yang banyak gak la. aku kena anta ateh p skola cuz dy g trips ti Gambang water park. aku kena bangun awal buat bfast kecil2an. tapi dek kerana dah selalu banggun 9++ *alamak kantoi lak kat aie+ aku pon bgn 9++ gak la today. aku bangun je, terus pi dapurr. OMG.!!! ANGAH masak.!!! ahahaha. my sister yang sangat terkenal ngan kemalasan tu, masak daging masak merah.! GRRREEAAATTT! kagum, dah siap lak tu, ateh pon dah dy hanta pi skola, kain dah tersidai. wahh.! mase aku tgk dy duk dy tu, rse cam kagum *naluri kakak gitu, huu* rase cam, dah besar adeq aku ne,dah bley diharap dah. huu

okelah, taley uat entri panjang2 laa. aku kna laksanakan tanggungjawab jap, adeq dah balik from tadika, nak bawak dy kua makan jap

notakaki:bibik, lekasla pulangggg. uwaaaa

4 comments:

Fifie said...

OMG ! sara masak ? geereat ! hehe

yebbit + . + said...

haaaa, grrreaatttkn? culture shock gile pg td. ;)

maCy said...

xpna ag gi water park situ~

yebbit + . + said...

@macy

yebbit pon blom macy. jom kte p cesame. ;)

Newer Post Older Post Home