im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Friday, November 19, 2010

out-of-sudden

amaran KERAS kepada pembaca sekalian. ini adalah perasaan yang tibe2 hadir, :))

hurmm. kenangan tu akan tercipta bile kite buat sumthin. terutama bile berCHINTA. emm. kadang2 bile nak mule serahkan hati kite yang penah terluka pada seseorang tuk dirawat, 1000 kali kite pk. 1000 kali kite duk termenung. takot sekali lagi terluka. tinggalkan kenangan yang perit. susah gile nak buang semua kenangan tu. pergi situ teringat. tengok situ teringat. kan ke susah tu. tapi, kalo kite tak move on, camne kite nak buang kenangan tu kan? :))   semoga hubungan yang dibina dan terbina akan kekal hingga ke destinasi yang same2 kite tuju.

آمين

just for my Bumblebee


sayang,
all the memories we have together created, will directly tied to the relationship between us.all the memories we create together will be a path to our destination. Alhamdulillah, you are the only person who knows how to take care of my heart and create memories that very beautiful. I pray, I hope our relationship will last forever. Bby luv u so much Aby. thanks for being mine.


514 hari yang lepas adalah hari-hari terindah dalam hidup saya. semoga berkekalan 100000000000 tahun lagi. :))

9 comments:

akmaizzah.alias said...

heheh.. jiwang lagi lagi lagi

yebbit + . + said...

@akmaizzah

yeahhh. meh2 juinn. ;))

anamizu said...

auuww wah3 menjiwang ye..hihihi

yebbit + . + said...

@anamizu

ngeh ngeh ngeh, blushinggg. ;))

diLot said...

waaaaa.. telopong mulot bace

yebbit + . + said...

@dillot
maluuu. larikkk.

darkbatman said...

uik..jiwangnye.heheee

yebbit + . + said...

@darkbatman

huuu, lame dah xberjiwaa ne. ;P

mr.curly said...

eh, dh abis ke yebbit..wa bru nk feel di awang2an ni..

Newer Post Older Post Home