im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Wednesday, November 17, 2010

lembu, where r u?



ilexx ilexx lembu. jangan mara. anda masuk syorga taw. maceh kepada lembu yang menjadi korban kami besok yang telah kami bagi name KIKI siap2. ngeh ngeh ngeh. ;)

besok, eh besok penye, today la kan, kitorg akan korban 1 lembu kat Batu Pahat, lagi 2 bahagian kat Ganu sajork. so, mama & papa dah pesan sok, jgn lupe niat tuk lembu korban sok. ;))

hohoho. supposely, entri arine pasal "operasi syyhh" tp sbbkan esok raye, kite bagi laluan kat hari raye ye. ;))

jadi, dikesempatan ini yebbit nak lah ucapkan

  1. family
  • papa yang nga duk tgk tb
  • mama yang dah cleep
  • abang di perantauan
  • angah kat sebelah skg ne
  • achik kat atas yang dah tto gak
  • ateh yang kepenatan balik dr trip skolah
  • adeq cupcake shayang yang dah tto jugakk
2. My kekasih jiwa raga jantung & buah pinggang sebelah kanan. :p
  • eh, ade list k? ahaha, sorang je laa. my only Mr Bumblebee yang bru siap men futsal. :))
3. the pun'd yang tak pernah tergelincir dari ingatan aku. ;))
  • papa the sombongg.
  • alim the gediks
  • bob the boobies. huhu
  • cha cha the hensem. jeles la tu yang lain. ahaha
4. sedare mare, pakcik tok nenek aunty uncle kazen mazenlah sume sume. :))
5. semua kawan2 bloggerku yang terchenta juga rakan2 taulan yang ade membace blog cunn ini. ngeh ngeh ngeh

dengan ucapan

hepi eiduladha.

weeee~

17 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

selamat hari raya yebbit :D

Noname said...

samat ari rye, yebbit... thanks singgah ke blogku yg x brape mnarik tu.. haha :D

darkbatman said...

slamat hr raye haji yebbit.

biskut said...

lembu ko ganaz giler...

yebbit + . + said...

@puteri iqa izyan
wahh, pnjggnye name. huuu. smattt rayeee. ;))

@nonane
eh, kalo tak menarikk takkan yebbit singgah. ;p

@aie
slmat hri raye aji aie, nk duet rayeee!! huu

@biskot
tu laa, tp dah terkorbann td.

Jank said...

time kaseh ye

yebbit + . + said...

@jank
same2 ye. tp npe ye> huu

apik pehe said...

laaaa..untuk blogger apik pehe xder ke yebbit?huuuu

selamat hari raya yebbit..

baincardin said...

Salam Aidiladha! ^_^

DearCats said...

happy eid mubarak yebbit!

yebbit + . + said...

@apih pehe

yg ne tuk apihh, lgi spesel
selamat eiduladha tuk apihh pehe sorgg je kt kolum ne. ;p

yebbit + . + said...

@baincardin
salam aidiladhaa juaaaaa

@dearcats
samattt raye!!

mario said...

peghhh... siap ucapan tuuu... slmt hariraya gak eh yebbit...

darkbatman said...

slamat hr raye yebbit.. best ker mkn daging?heee

yebbit + . + said...

@mario
ngeh ngeh ngeh. ye la kena laa afde ucapan. beriya sikitt. huu

yebbit + . + said...

@aie

hehe. TER laa aie. TER makan. huuu

farahwahida said...

camat ALI LAYER YEBBIT:)

Newer Post Older Post Home