im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Sunday, October 10, 2010

tolong jadi pom-pom girl/boy saye, boley?


aku perlukan pom2 gurls & boys tuk jadi cantik cam Lisa Surihani. huuu.

aku nak buat pengumuman ne. memandangkan cubaan aku tuk berdiet banyaklah sangatnye halangan rintangan ranjau dan onak duri *pernah ke aku cuba? ahaha* dengan ini aku mengumumkan bahawa, aku adalah salah seorang contestant tuk TBL atau bahasa scientificnye the biggest loser malaysian blogger?

apakah TBL? sile dapatkan keterangan lanjutan di sini. tapi, dah tutup pon pendaftarannye.

*sambil muke penuh excited, semangat berkobar2* aku sunggoh2 ne join ne. korang semua WAJIB support aku. taww? aie penah cakap kalo badan kurus siket sure ok *terus berangan* ahahha.

nak cantek jugakk, so, bile nak kena la buat kan? will is not enuff, MUST do. kan?



sensor tol gamba, ni je yg jumpe. huuu


so, saye yebbit binti rohizat berazam nk trurunkan berat badan yang ideal. nak cantek macam siti nurhaliza *berangan perlu tinggi ye kawan2, hahaha* kalo ade tips ape2 ke, sile kongsi atau bahasa mat sallehnye, sile share. :P


Mr Bumblebee, thanks. awak byk support saye. saye sygg awak lebih 3 kali k? :p

kawan-kawan, support lah supportlah. :))

19 comments:

+qAsiH naDiRa+ said...

g0od luck.kene kuat semangat mental dan jasmani!

yebbit + . + said...

insyaAllah

Robot | Sakti said...

teruskan usaha suci murni mu itu.
kami senatiasa menyokong dari belakang


macam berikar plak.

+___+

Merapu tapi bukan Mengampu

yebbit + . + said...

tentiuu tenkiuuu tenpiuuuu. huuu

Kuman Chaos said...

selamat berjaya... kejayaan bermula dari dalam diri... :D
tapi perluka diet?
kuman..."blogwalking power" entry

nur said...

caiyok2..
pom pom pom

ALL IN ONE

ida zainal said...

chayok yebbit! gud luck ouh! ida xde pape tips. juz yg mak ida slaloo ckp "baeq puase, pastu berbuka sikit2 je" hehe. :) gud luck yebbit!

yebbit + . + said...

Kuman chaous:mungkin perlu kalo da kategori obese. :p
Nur: macehhh. Weeee
Ida: okeh, nt yebbit try k. :)

tiefazatie said...

wah!gewd luck!ala..nk join gak..ifa pun nk kena trunkan berat bdn lg!hihi

Tomato Gurl's Life said...

good luck dear!!cik tom tengah berazam nak turunkan berat badan 3kg..huhu

sugar2 kapas strawberry said...

kwn sy bg tips utk kuruskn badan..katanya petua melayu moden..pergi london weight management dia ckp..hehehe.sengal btl

Mama Kembar said...

good luck yebbit! mama bawak 3 pom pom boys utk sokong yebbit hehe

Aliesya♥Amani said...

sy jadi badut mahu??? hehe..make u smile..=)

Al said...

hummm...caiyok2:)

tp jgn pakse dri sgt,
lain jdnye nnt...

yebbit + . + said...

Tiefazatie: jom2!
Tomatogurl: mari2 kte same2. Yebbit nk trun 30kg ne. Huu
Sugarkapasstrawberi:cakap kat kwn kamu, belanja bleyhh? Huu
Allesya:boley, support jugakkan?
Al;tq, baiklah kamu!

darkbatman said...

yebbit, aie xphm lg ne cemane.. biggest loser cmne? masuk tv ker?

hentakbelipat said...

hahaha..setail lah..gud luck!!

yebbit + . + said...

Aie: bukan laaa. Tbl ne contest tuk blogger2 yg nak lose weight. Kt entri yebbit ade link blog tu. Aie xyah msukk ye. Xlayakk. Heee
Hb: hohoho. Pompom boy btambah ne. Hehe

.s.o.f.i.a. said...

good luck sayang.............

Newer Post Older Post Home