im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Saturday, October 16, 2010

TBL:frust mrust. :(




keciwaaa sesgt taw. langsung lah xhade berat yang turun. kalo turun skadar 0.02kg tu xdikire turun kot. hampehh mampeh taww. :((

tringin nak jadi top 3 cam dillot, ibu adam & hawa & shadaziz.

over lak hampeh, aku ne xbuat ape2, makan sesedap rase. pastu nak hampeh2 plak. camno ni dillot, ibu adam & hawa? camno anda berdiet? sudikah anda bkongsi mongsi tips?

aiee.! help laaa. jd guide skrg gak.! yebbit tensiooon ne.

okei bye, nak g jerit kuat2 jap.

notakakiuntukaie: aie, cpt tlg. helppp yebbit duk top 3 next week. huhuhu

9 comments:

Gayahspears said...

hai yebbit..
nape nih yank??
namoo tension2 k..
happt go lucky..
nikmati la zaman muda mu..huhu
salam,jg diri, hiasi peribadi...

yebbit + . + said...

gayah: yebbit frust berat xturun, xpat duk top 3. huu

ummi09 said...

takpe yebbit..usaha lagi okeh..ni baru minggu first, dah ade turun skit.. so lepas ni kena usaha gigih lagi.. sama la ummi, minggu first ni kuat main2 jek.. bila ika dah buat group2 baru la teruja....kalo tak rerasenyer naik gak berat nih....huhu..

echah mashuri said...

ololo...sabar neh..tenyum2..ehehe

DaHLia said...

xpe, jap lagi abe aie tulung tuu... :D
jangan stress2...sis ni kalo stress, mau makan lagi banyak..hehe

noreed said...

jgn putus asa, truskan usaha...chayok!chayok!

darkbatman said...

haha.. adoi. tersedak minum air..rupenye anak murid ngah sedih.. haa yebbit, biler nk stat? nt ym aie ..bg info sal tbl 2..

Cikgu Ucie said...

em... senang je... jangan tension2..ubah terus cara lifestyle. cuba makan kerap tetapi dengan kuantiti yang kecil..minum banyak air putih. konsistent senam (xdk cara lain)..kalau ada supliment2 yg boleh burn fat..teruskan pengambilan ye.. ^_^

shadaziz said...

betul tu,,... kite pun setuju lah cikgu tue..
Yebbit, awak boleh lah wat.. kite tau sume orang boleh (Amboi2 shadaziz, kau menasihat orng bukan main lagi ye..)
All the best ye yebbit. kite usaha sama2..

Newer Post Older Post Home