im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Sunday, August 23, 2009

sesi fotografi di SJMC.


1st day at SJMC *emergency rOom*
bile dah busan. hp kat tgn aku snap la ape2 yang aku rase nak snap. ;)

2nd day
aku dah bangun tuk cuci muke.
doc takbagi aku mandi.dunno why laa.

aku palingg taksuke ubat yang berwarna kekuning-kuningan itew.
wekkkkk xcedaaaaaaaaapp.

kata mama epal ijau akan buatkan aku cepat sihat, tapi apakan daya anaknya ini taksuke, namun aku menelannya jua untuk cepat check out dari sini.

adeq, pilih menu ape nak mkn skrg adeq. nati saye dtgg amek.
sampai sudah aku xisi borang ijau tu.
iPod & latopla peneman aku di sini.

senyuman untuk aby. ehehe.

hari ketiga.
aku makin pulih. dah tak demam.

aku di beri minum barley. *opssss. kantoi xpuase*
haaa, aku tak puasa sebab kena amek neb. jgn nak mngata k. :p
andd todayyy, aku dah mandi. ;)

and a million thanks to them sebab dtg hiburkan aku.
cha cha+ atem+ ez+tona+zex juga abi.

its time to sleep. bored face.


4th day
hahaha. aku gelakk bila tgk tis pic. cuz terang2 nampak perbezaan of my hair. and the 4th day stayed kat sini. today baru 1st day aku sikat rambut. ;)

hai obat hai obat. adess. maken bertambah. hate obat.! but its make me feel better. thanks ubat. *terengat kat ubatku jauh di penang*

semua yang nak masuk my roOm wajib wear mask & guna hand sanitizer yang provided. TQ. ;p

poO pOo pun pakai mask tau. :p

caption provided ;)

doc ckp aku dah boley kluar 2morrow.

cant wait.!!

















5 comments:

Tinta Ibn Awwal said...

oit..aku tak tau plak ko ade blog!
tak bgtau pun..anyway, tahniah ko da discharge. pas ni jage kesihatan lebih baik taw!

ctbex said...

ayong kene h1n1 ke?
dah ok?
mkn mknan berkhasiat arr..
nanty ade mase tbex bwk farah g jln tmpat ayong k...

saRafaDzil + . + said...

abi : eheheh. aku kn seorang yg rendahh diri b. dyam2 he. lgpon aku nye blgoo xsemantapp ko punye. ;)

tibexx: alhamdulillah, dah ok dah. ktorg bru jmpe bru neh. tbexx tu yang kna mai kat ktorgg. kte jenjalan bsama2. huuu

ctbex said...

okesh...lame gile tak jumpe korg..tapi skang pose..takle jln2.. sempot maa...

saRafaDzil + . + said...

boley tibexx. hendak 1000 dayaa. tak hendakk 1000 dalih. huahuahuahuahua

Newer Post Older Post Home