im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Wednesday, February 24, 2010

belek dan membelek

huuuu~
td aku dukk tgk2 pics dalam aku nye latop ne.

then terjumpa tis pic.






and aku kangen sama gobee. apa khabar gobee skgg ek. soree gobee. xdapat jaga gobee dah. papa tak bagi. ade hantu jahat pi ngadu kat papa btaw aku ade gobee. dulu gobee laa aweys teman aku kat rumah. bila nak titoo gobee akan naik katil aku n cleep with me.

gobee,
daku kangen sama kamu.

*btw, gamba kat atas tu bukan gobee. tu adalah che ah. aku jumpa kat one of kedai yang benti makan.*

berikut merupakan pics of gobee.

gobee adalah sgt amat manje.

ini hobi dy afta yak & makan


2 comments:

mishl i n z said...

ouhhhh cumel lah dear. color yellow white ngee. geram tgk time dia tido =)

saRafaDzil + . + said...

taw xpe.

mishh him.

;(

Newer Post Older Post Home