im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Thursday, November 26, 2009

bah atau banjir.



as usual. bila tiba bulan nov or dis tibalah time untuk org main air. but not for aku. macam beshhje bile boleyh main air tu. tapi aku takot if ade sumthin yang terkena kaki. ;) penakot kn aku. ;p
busannya. rindu kat ko lah si chantek. bile ujan2 macam ne. aku tatau nk buat ape. mata asek nak tertutup je. tapi aku agak kagumla dgn me meslf cuz bjaya lagi tak tidur siang like what i aweys do. 
oh yeppp. mama ajak me & adeq to usha2 kawasan banjir *gitu ha. dah macam menteri kebajikan mama.huhu* hasil nye gamba yang aku amek kat bawah. dekat je ngan my house kawasan tu, but syukur Alhamdulillah my house selamat. 



belakang tempat ni, there's more kawasan uma. so. takleyh masuk sane without boat.

ps : terengat zaman kecik2 dulu main sampan kat uma atok aku kat kemaman. sangat beshh. main banjirr. ;)

0 comments:

Newer Post Older Post Home