im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Friday, September 18, 2009

bershopping raya with him <3


venue : midvalley
time : 2 sumthpm ~ 7pm sumthing
date : 170909

me n aby dengan kononnye nak gerak di awal pagi akhirnye dgn successnye sampai lam 2pm sumthing lat mid.dgn halfway yang agak jem. kitorg gigih gak pergi ke mid. ;) kami takla shopping secara sakan kerana ne dah di kira shoppping yang ke berapa kali dah for raye. we just jenjalan sambil melengkapkan keperluan raya. which are kami masih mau mencari seluar for raya. ;p

penatla tu melayan daku. huhu

tapi, layan jugakk. ;)


aby dgn tabahnye melayan aku kesana & kemari. * thanks sgt2 chentaku * nak kate jalan the whole mid pon. xla jugakk. tapi hampir half of the mid tu ktorgg tawaf. dari satu outlet ke satu outlet aku duk pilih seluar, tapi susah gak nak dpt approval dr aby. ;) aby ckp no, so aku kna carik yang lain. ;)
terserlah ketabahannya. ;)
thanks chenta

hehehe. dah penat btol ne. ;)


then afta aku dah dapat seluar. we go buy aby nye levi's lak. then kami pulangg. ;)

p/s : cant wait to raya with my chenta. luv u aweysssss.! cokmo.!

2 comments:

Anonymous said...

sory sgt sal hari tu,br je nk tgk wayang,kak long cakap dh nk gerak blk,x sempat nk tmn bby tgk wayang,sory my dear...:-)

kafadz,1402..

saRafaDzil + . + said...

its okay my luV. LgpoN byk time lg we cn go tgk wayang 2gtha. NO woRrIES k. ;)

LuV u jugak.!

Newer Post Older Post Home