im in luff with bumblebee AND bumblebee do luff me »

Monday, January 10, 2011

warkah pilu.

warkah pilu?

is it?

salam. kehadapan Mr blog. aku mintak maaf sangat2. hampir 2 bulan aku tak tulis ape2 yang patot. aku tak cerita ape yang berlaku. aku tak share pahit manis kisah. aku tak 'sign in' pon. even, banyak menda yang happened. aku ignore je. biar je semua tu berlalu pegi.

pilu tak surat tuk mr blog? huu.

actuali hujung 2010, terlalu banyak kisah besh, kisah tak besh 2,3 ketul, kisah keliru. banyak sangat. setiap hari ade mende yang aku nak kongsikan. tapi aku tak bukak langsung mr. blog. sori ek?

pasni tak buat dah. :)
InsyaAllah~

2 comments:

EZAN IDMA said...

Congrate Winner :)nme

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Newer Post Older Post Home